Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/volwassen/domains/volwassenenonderwijsinfo.be/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/volwassen/domains/volwassenenonderwijsinfo.be/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php:14) in /home/volwassen/domains/volwassenenonderwijsinfo.be/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 1725

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/volwassen/domains/volwassenenonderwijsinfo.be/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php:14) in /home/volwassen/domains/volwassenenonderwijsinfo.be/public_html/textpattern/publish.php on line 507
cursus
VOLWASSENENONDERWIJS

cursus

Cursus is een kortdurige lesperiode waar men zich toespitst op een specifiek onderwerp. Na de cursus toetst men de leerstof om te zien of die voldoende gekend is. Slaag je, dan ontvang je een attest waar erop staat dat je de cursus met een vrucht beëindigt hebt. Er zijn vele soorten cursussen: taal, recht, economie, informatica, management.
Cursussen kunnen schriftelijk gevolgd worden maar kunnen ook van thuis uit gevolgd worden op de computer. Het spreekt voor zich dat je een cursus als lassen niet van thuis uit kunt volgen. HTML leer je dan best niet schriftelijk.

De prijs voor een cursus verschilt van cursus tot en cursus en van school tot school. Het is belangrijk voor ieder van ons om toch zeker cursussen te volgen.

Eerst en vooral levert het een bijdrage aan je algemene kennis want je leert quasi alles over één bepaald onderwerp. Ten tweede staat het zeer mooi op je CV. Werkgevers lezen altijd eens snel door welke bijkomende cursussen/opleidingen je eventueel gevolgd hebt. De prijs van het volgen van een cursus wordt bepaald door een aantal factoren.

Als de organisatoren professionele leerkrachten aanbieden,dan zal de lesprijs hoger liggen dan waar er vrijwilligers les geven. Indien de cursussen erkend zijn dan zal de kostprijs hoger liggen dan waar de cursussen niet erkend zijn.

Het is moeilijk om al de factoren op een rijtje te plaatsen omdat deze niet altijd de kostprijs bepalen maar wel een idée kunnen geven hoeveel deze zou kunnen bedragen.

" De volwassenenonderwijs website van belgië! "
Contact
Vragen, Tips, Ideën:
info [at] volwassenenonderwijsinfo.be