Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/volwassen/domains/volwassenenonderwijsinfo.be/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/volwassen/domains/volwassenenonderwijsinfo.be/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php:14) in /home/volwassen/domains/volwassenenonderwijsinfo.be/public_html/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 1725

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/volwassen/domains/volwassenenonderwijsinfo.be/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php:14) in /home/volwassen/domains/volwassenenonderwijsinfo.be/public_html/textpattern/publish.php on line 507
boeken
VOLWASSENENONDERWIJS

boeken

Uiteraard kan je je kennis ook uitbreiden door middel van boeken. Zo zijn er speciale boeken in de handel die het mogelijk maken om op eigen houtje iets te leren. De ‘voor Dummies’ reeks is hiervoor heel geschikt. Voor één boek betaal je zo’n 27,95 tot 32,95 euro.

Je kan een keuze maken uit de algemene vormingsboeken, computergerichte cursussen of managemente .Bij de algemene vorming kan je de sportieve toer op met Zeilen voor Dummies en Golf voor Dummies. Wie eerder op zoek is naar een nieuwe hobby, kan zich verdiepen in Tuinieren voor Dummies, Astrologie voor Dummies, Schaken voor Dummies, Bridge voor Dummies, Fotografie voor Dummies of Digitale fotografie voor Dummies.

Mensen die hun algemene kennis en/of muzikale achtergrond willen vergroten kunnen opteren voor Kunst voor Dummies, Klassieke muziek voor Dummies, Blues voor Dummies of Opera voor Dummies.

De koks in spe kunnen hun kennis vergroten met Wijn voor Dummies, Vegetarisch koken voor Dummies, Visgerechten voor Dummies of zelfs Topkoken voor Dummies. Ook voor talen zoals Duits, Frans Spaans en Italiaans kan je terecht in deze reeks.

computergericht
Wie wil kennis maken met allerhande computertechnieken en mogelijkheden, vindt ook zeker een geschikt boek in de reeks voor Dummies. Zo is er bijvoorbeeld naast de beginselen Internet, Office XP, Microsoft Outlook 2002, Microsoft Word 2002, Microsoft excel 2002, Pc’s, Scanners, Cd’s en dvd’s branden en Windows XP ook keuze uit meer gespecialiseerde onderwerpen als ASP.NET, Access 2002, Bouwen van websites, Webdesign, Computernetwerken, Firewalls, HTML, Microsoft frontpage 2002 en MP. Je kan je dus zeker ook verdiepen in deze materie !

management
Omdat men meer en meer de waarde van communicatie en sociale vaardigheden erkent in onze maatschappij en in de economische wereld, is het een noodzaak geworden om zich ook hierin bij te scholen. Dit komt niet alleen het sollicitatiegesprek ten goede, maar ook iedereen die op het werk moet kunnen omgaan met andere mensen. Of men kaderlid is of gewoon werknemer, iedereen heeft hier baat bij. Ook bij de reeks ‘voor Dummies’ heeft deze noodzakelijkheid geleid tot een reeks boeken.

Zo kan men volgende titels vinden :
Voor mensen die te maken hebben met verkoop, is er Verkopen voor Dummies, Presenteren voor Dummies, Onderhandelen voor Dummies, Adviseren voor Dummies en Marketing voor Dummies.

Voor kaderleden of mensen met grote verantwoordelijkheden binnenin een bedrijf is er bijvoorbeeld Effectief communiceren voor Dummies (ook heel nuttig natuurlijk voor mensen in de verkoop), Motiveren voor Dummies, Coachen voor Dummies, Managen voor Dummies en Leiderschap voor Dummies,

Ook Stessmanagement, Tijdmanagement, Projectmanagement, Veranderingsmanagement, Persoonlijk netwerken, Netmarketing, Ondernemingsplannen en Franchising zullen bij tal van mensen hun dienst kunnen bewijzen.


" De volwassenenonderwijs website van belgië! "
Contact
Vragen, Tips, Ideën:
info [at] volwassenenonderwijsinfo.be